Over ons

Vitréus Financiële Diensten is een samenwerkingsverband van zeer ervaren hypotheekadviseurs, die al ruim vijf jaar op de markt vooruit lopen.

Sinds die tijd werken wij op basis van een vaste fee. Dit is voor veel kantoren nog geen gebruikelijke werkwijze, terwijl op 1 januari a.s. de provisie op hypotheken en levensverzekering volledig wordt afgeschaft. Vanaf 1 januari a.s. zult u dus voor elk advies moeten betalen. Bij sommige kantoren zult u per uur moeten betalen, bij anderen op basis van een vaste fee.

Om u niet de mogelijkheid te ontnemen om diverse adviezen in te winnen, is het eerste gesprek bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Op die manier kunt u alles te weten komen over onze werkwijze en kunnen wij uw mogelijkheden in kaart brengen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Andere kantoren die op onze manier werken doen een hypotheekadvies graag schriftelijk of zelfs per internet af, wij liever niet. Hypotheekadvies is daarvoor gewoon te belangrijk.

Wij nemen liever even wat tijd om naar u toe te reizen en er eens rustig met elkaar over te spreken, dat maakt het veel duidelijker voor u en …. voor ons.

Vervolgens gaan wij voor u uitzoeken wat de beste hypotheekoplossing is. Door onze unieke manier van werken is onze onafhankelijkheid gewaarborgd. Wij zoeken verder en scherper dan wie ook en komen daardoor veelal met verrassende vondsten.

Ons advies is altijd gestoeld op degelijkheid en ruime ervaring. U ontvangt dit advies schriftelijk en beargumenteerd.

Second opinion

U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion voor uw hypotheekofferte. Wij vergelijken dan de door u ontvangen offerte met de andere aanbiedingen op de markt, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Kwaliteitswaarborgen

Vitréus Financiële Diensten voldoet aan alle eisen die de wet financieel toezicht aan financieel dienstverleners stelt. Al onze kantoren hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) . Tevens hebben wij ons aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) .

Wij stellen als eis dat onze hypotheekadviseurs minimaal erkend hypotheekadviseur zijn. Door de verplichte jaarlijkse bijscholing bent u verzekerd van een adviseur die beschikt over de juiste kennis.